به گزارش آنی غذا بررسی حدود ۲ میلیون نفر در یک مطالعه جدید نشان داده است مصرف منظم شیر با افزایش میزان کلسترول مرتبط نیست.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، بررسی سه مطالعه بزرگ نشان داد افرادی که مرتباً مقدار زیادی شیر می نوشند، کلسترول خوب و بد کمتری دارند.
همچنین تجزیه و تحلیل بیشتر از آن حکایت می کند کسانی که به صورت منظم شیر مصرف می کنند ۱۴٪ کمتر در معرض بیماری عروق کرونر قلب قرار دارند.
محققان دریافتند داشتن گونه ژنتیکی که به افراد در هضم لاکتوز کمک می نماید شیوه خوبی برای شناسایی افرادی است که مقادیر زیادی شیر مصرف می کنند.
«ویمال کارانی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ریدینگ انگلستان، در اینباره می گوید: «ما دریافتیم در بین شرکت کنندگان با تنوع ژنتیکی در رابطه با مصرف شیر بیشتر، افراد شاخص توده بدنی و چربی بدن بالاتری داشتند، اما مهم تر از همه کلسترول خوب و بد پایین تر بود.»
وی در ادامه می افزاید: «همچنین دریافتیم کسانی که دارای تنوع ژنتیکی هستند، به صورت قابل توجهی با نرخ پایین تر خطر ابتلاء به بیماری کرونر قلب مواجهند. همه اینها نشان داده است که کاهش مصرف شیر برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی ضروری نیست.»
به گفته محققان، معلوم نیست چربی موجود در محصولات لبنی منجر به کاهش سطح کلسترول می شود یا این که به علت فاکتور ناشناخته دیگری در شیر است.
منبع: anighaza.ir