به گزارش آنی غذا رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، بر ممنوعیت عرضه نوشابه های گازدار در غذاخوری های دستگاههای اجرایی تاکید نمود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، علی دل پیشه، در نشست کارگاه آموزشی بهبود تغذیه کارکنان با اشاره به اینکه الگوی بیماری ها مدت زمان زیادی است که هم در جهان و هم در ایران تغییر کرده و از بیماری های عفونی به غیر واگیر بدل شده است، اظهار داشت: یکی از طریق های کنترل شیوع بیماری های غیر واگیر بررسی دوره ای سلامت و تأمین محیط کار سالم در بخش های اداری است که باعث افزایش بهره وری کارمندان هم خواهد شد. دل پیشه ضمن اشاره به این که بیشتر از سه میلیون نفر به صورت رسمی و غیر رسمی در مجموعه دولت حضور دارند، اظهار نمود: در همین راستا و بر مبنای مصوبات، تمام دستگاههای اجرایی موظف می باشند نسبت به تدوین و اجرای برنامه عملیاتی بهبود وضعیت سلامت کارکنان در جهت بسته پایه خدمات کارکنان دولت که توسط وزارت بهداشت تهیه شده است اقدام نمایند و هر ۶ ماه یک مرتبه گزارش عملکرد خویش را به دبیرخانه ارسال نمایند. وی با اشاره به اینکه همه دستگاههای اجرایی موظف می باشند از توزیع نوشابه های گازدار در غذا خوری ها اجتناب کنند، بیان نمود: متأسفانه به رغم سفارش ها در خیلی از دستگاه ها هنوز نوشابه گازدار در وعده های غذایی که به کارمندان عرضه می شود، توزیع می شود در حالیکه باید از آب و دوغ های بدون گاز استفاده گردد. رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت افزود: همینطور همه دستگاه ها موظف می باشند در تهیه مواد غذایی عرضه شده در واحدهای غذاخوری خود فقط از روغن های دارای نشان استاندارد و با اسید چرب ترانس پایین تر از ۱۰ درصد و همینطور از نمک های یددار تصفیه شده استفاده کنند. دل پیشه در انتها افزود: امیدواریم بتوانیم با اجرای این مصوبات، سلامت کارکنان دولت را که اساسا در صورت سلامت، امکان عرضه خدمات بهتری را به مردم دارند، تأمین نماییم.