روحانی در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت: اهتمام دولت به بخش سلامت در سالهای بعد از انقلاب بی نظیر بوده است

به گزارش آنی غذا رئیس جمهور با تاکید بر اینکه گسترش زیرساخت ها در سیستم سلامت یکی از اساسی ترین و ماندگارترین سرمایه گذاری ها برای جامعه شمرده می شود، اظهار داشت: میزان اهتمام این دولت به بخش سلامت، در سالهای بعد از انقلاب، بی نظیر بوده است. در نتیجه این اقدامات است که سهم پرداخت مردم در حوزه سلامت به شکل قابل توجهی کاهش پیدا کرد.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، دویست و هجدهمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت بامداد یکشنبه به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور انجام شد و در این نشست وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارشی از روند تکمیل پروژه های بیمارستانی ارائه کرد و تامین منابع ارزی و ریالی برای تجهیز ۱۳ هزار تخت بیمارستانی جدید مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
بر اساس گزارش ارائه شده در دولت های یازدهم و دوازدهم، با هدف گسترش زیرساخت های بهداشت و درمان خصوصاً در مناطق محروم و برای رسیدن به استانداردهای بین المللی اقداماتی انجام شده که ساخت، توسعه و بهره برداری از یک هزار و ۷۱۱ پروژه بیمارستانی و اجرای طرح تحول سیستم سلامت به ظرفیت ۴۱ هزار تخت جدید از آن جمله است.
در حالی که تعداد کل تخت های بیمارستانی کشور قبل از شروع فعالیت دولت یازدهم، ۹۶ هزار تخت بوده، در فاصله سالهای ۹۲ تا ۹۹، علاوه بر بازسازی کامل بیش از ۴۰ هزار تخت بیمارستانی، ۴۱ هزار تخت به این تعداد افزوده شده است که این رقم ۵۰ درصد کل ظرفیت تخت های به وجود آمده در سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است.
تعداد کل تخت های مراقبت های ویژه کشور قبل از شروع فعالیت دولت یازدهم ۴ هزار و ۹۶ تخت بوده که در فاصله سالهای ۹۲ تا ۹۸، دو هزار و ۱۵۸ تخت مراقبت های ویژه به این تعداد افزوده شده و در دوران شیوع ویروس کرونا در یکسال اخیر نیز ۲ هزار و ۱۶۱ تخت دیگر به ظرفیت درمانی کشور افزوده شده است.
روحانی با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید در کشاکش جدال با ویروس کرونا؛ آماده سازی و تجهیز بیمارستان ها برای پذیرش بیماران کرونائی و تقویت زیرساخت های سیستم سلامت را نیز دنبال کرده است، اشاره کرد: هر چند همه ابعاد توسعه در سیستم سلامت فقط در ساخت بیمارستان و تجهیز نیازهای بیمارستان ها محدود نمی گردد، اما واقعیت این است که ساخت و تجهیز بیمارستان و مراکز بهداشتی و درمانی یک اولویت فوری و جدی بوده که در دولت تدبیر و امید شتاب بیشتری گرفت.
رئیس جمهور گفت: گسترش عدالت در تامین نیازهای بهداشتی و درمانی مردم در اقصی نقاط کشور نیز دیگر دغدغه مهم دولت بود که با کوشش های همکاران حوزه سلامت برای ارتقای نظام بهداشت و درمان کشور، دسترسی اقشار مختلف مردم در دورترین نقاط کشور به خدمات درمانی فراهم گشته است.
در ادامه جلسه «پیشنهاد حمایت مالیاتی از بنگاه های اقتصادی» در دوران کرونا مطرح و مورد بررسی اعضا قرار گرفت.
سازمان امور مالیاتی بمنظور پشتیبانی از کسب وکارها در مقابل تبعات اقتصادی کرونا، بخشودگی جرائم قابل بخشش موضوع قانون مالیات های مستقیم و قانون مالیات بر ارزش افزوده برای کلیه فعالان اقتصادی شامل تولیدی و خدماتی را پیشنهاد کرده است.
این پیشنهادها که در امتداد هدف مانع زدایی از تولید طراحی شده است مورد بحث و بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت و ادامه بررسی آن به جلسه آینده ستاد هماهنگی اقتصادی دولت موکول شد.

منبع: