به گزارش آنی غذا نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است مصرف زیاد مواد قندی و شکر بر حافظه و یادگیری کودک تأثیر می گذارد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، تحقیقات جدید محققان دانشگاه جورجیا بر روی یک مدل حیوانی نشان داده است که مصرف روزانه نوشیدنی های شیرین شده با قند در دوران بلوغ سبب اختلال در عملکرد یادگیری و حافظه در بزرگسالی می شود. این گروه همینطور نشان داد که تغییر در باکتری های روده امکان دارد عامل اصلی اختلال حافظه ناشی از قند باشد.
رژیم غذایی مملو از قند با تأثیرات سلامت نظیر چاقی و بیماری قلبی و حتی اختلال در عملکرد حافظه مرتبط می باشد.
«امیلی نوبل»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «مصرف مواد قندی در اوایل عمر باعث افزایش میزان باکتری های معروف به Parabacteroideها می شود و هرچقدر میزان این باکتری ها در روده بیشتر باشد، عملکرد مغز حیوانات مورد آزمایش بدتر است.»
وی در ادامه می افزاید: «ما دریافتیم که این باکتری ها به تنهایی برای ایجاد اختلال در حافظه همانند مواد قندی عمل می کنند، اما در انواع دیگر عملکردهای حافظه هم اختلال ایجاد می نمایند.»
محققان سفارش می کنند مصرف مواد قندی باید کمتر از ۱۰ درصد کالری روزانه باشد.
محققان در مطالعات خود مشاهده نمودند مصرف مواد قندی در اوایل عمر باعث اختلال در بخش حافظه و یادگیری هیپوکامپ مغز می شود.