سخنگوی وزارت بهداشت، از رستوران ها بعنوان یکی از محیط های انتقال ویروس کرونا نام برد و اظهار داشت: این وضعیت در سفرها بیشتر خودنمایی می کند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، سیما سادات لاری، پس از ظهر جمعه ششم فروردین ۱۴۰۰، در انتها عرضه آمار روزانه کرونا، نکاتی را پیرامون جلوگیری از انتقال ویروس کرونا، متذکر شد. سخنگوی وزارت بهداشت، با اشاره به اینکه بر مبنای مطالعات معتبر بین المللی رستوران ها خطرناک ترین محل انتقال ویروس کووید ۱۹ هستند، اضافه کرد: بر مبنای گزارشات واصله همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی در بعضی رستوران ها و مراکز تولید و طبخ مواد غذایی بخصوص در شهرهای مسافرپذیر هستیم. وی افزود: سفارش ما به مردم بخصوص مبتلایان به بیماری های زمینه ای این است که تا حد امکان به رستوران نروند. لاری تصریح کرد: مردم می توانند هرگونه تخلف در رعایت پروتکلهای بهداشتی در رستوران ها را از راه سامانه تلفنی ۱۹۰ جهت انجام پیگیری های بعدی توسط همکاران ما گزارش کنند.