آنی غذا: یک متخصص پوست هشدار داد که استفاده از ماسک هرچند می تواند از افراد در مقابل بیماری کووید-۱۹ محافظت کند اما ممکنست در برخی، سبب تحریک و حساسیت پوست شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، دکتر “آنا چین” دانشیار بیماریهای پوست از دانشگاه جانز هاپکینز اظهار داشت: برخی افراد در اثر استفاده از ماسک و شیلد (محافظ صورت) گرفتار آکنه، التهاب پوستی و سایر عوارض پوستی می شوند.
بگفته این پزشک عوامل مختلفی می تواند در بروز این عوارض نقش داشته باشد که میتوان به سن، مدت زمان استفاده از ماسک، مناسب بودن ماسک، واکنش های آلرژیک به ترکیب های موجود در الیاف ماسک و وضعیت کلی پوست هر فرد اشاره نمود.
این متخصص بیماریهای پوستی اشاره کرد: سن بطور بالقوه می تواند در بروز این عوارض نقش داشته باشد برای اینکه محافظ های طبیعی پوستی با بالا رفتن سن عملکرد مطلوب خودرا از دست خواهند داد. با این وجود، مدت زمان استفاده از ماسک خصوصاً در مشاغل یا کارهای دیگری که استفاده از ماسک برای مدت طولانی مورد نیاز است و همین طور مستعد بودن افراد به مبتلاشدن بیماریهای پوستی بر این امر موثر است. بعضی از افراد ممکنست بطور طبیعی پوست حساس تر یا پوستی مستعد آکنه داشته باشند.
علایم التهاب پوست می تواند لکه های قرمز، جوش، بثورات و برافروختگی باشد. همین طور ممکنست فرد گرفتار خارش پوست شود.
این متخصص بیماریهای پوستی به نکاتی اشاره کرده که با کمک آنها می توان پوست را در مقابل لطمه های احتمالی ناشی از استفاده زیاد از ماسک حفظ کند:
– اگر امکان پذیر است ماسک را هر از چند گاهی از روی صورت بردارید. زمان، فاکتور مهمی در کاهش تحریک پوست است.
– اطمینان حاصل کنید که ماسک به درستی روی صورت قرار گرفته است. ماسک باید در قسمت اطراف بینی و گوش راحت باشد برای اینکه در این نقاط بیشترین مواردعرق سوز شدن را شاهد می باشیم.
– از ماسکهای مناسب پوست صورت استفاده کنید. ماسک هایی تهیه شده از ترکیب الیاف پنبه و پلی استر برای افرادی که پوست حساس تری دارند بهترین گزینه است.
– از یک برنامه مراقبتی که برای پوست مفیدست استفاده کنید. صابون های ملایم و بدون اسانس یا مواد شیمیایی ضد باکتری بهترین گزینه هستند.
به گزارش آنی غذا به نقل از هلث دی نیوز، همین طور سفارش می شود از کرم های محافظ مانند وازلین و حتی پمادهای سوختگی بچه استفاده کنید برای اینکه می تواند از بروز زخم ها و تحریکات پوستی جلوگیری کند.
منبع: آنی غذا