محققان ایتالیایی دریافتند؛ رژیم غذایی كتوژنیك به جلوگیری از كووید ۱۹ كمك می نماید

محققان مشاهده نمودند رژیم غذایی کتوژنیک می تواند به پیشگیری و کاهش شدت بیماری کووید۱۹ کمک نماید.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، مطالعه جدید محققان دانشگاه پادائو ایتالیا در مورد اهمیت رژیم غذایی کتوژنیک در کاهش سریع چندین فاکتور پرخطر کووید ۱۹ نظیر چاقی، دیابت نوع ۲، و فشارخون بالا است.
از آنجائیکه این رژیم غذایی دارای تأثیرات ضدالتهابی، تنظیم کننده سیستم ایمنی، متابولیکی و قلبی عروقی است در جلوگیری از عفونت و عوارض احتمالی بیماری کووید ۱۹ مؤثر است.
محققان معتقدند کاهش سریع تمام شاخص های پرخطر قابل اصلاح، بویژه چاقی همراه با عوارض متابولیکی، باید پایه و ستون اصلی اقدامات بعدی سلامت در کنترل موج های بعدی عفونت کروناویروس باشد.
محققان پی بردند رژیم غذایی در کاهش ریسک کووید ۱۹ بسیار مهم می باشد و باید مواد خوراکی حاوی خواص بالا آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی در رژیم غذایی گنجانده شود.
فواید رژیم غذایی کتوژنیک، افزایش مقاومت میتوکندری در مقابل استرس، فعالیت بهتر آنتی اکسیدانی، ترمیم بهتر DNA و سلول های صدمه دیده، و حساسیت انسولین است.
به گفته محققان، کتون ها مانع از فعالیت التهابی در واکنش به عفونت های ویروسی می شوند و می توانند از واکنش بیش از اندازه التهابی در رابطه با توفان سیتوکینی در نوع حاد کووید ۱۹ پیشگیری نمایند.
محققان معتقدند رژیم غذایی کتوژنیک با افزایش کتون های بدن به شیوه فیزیولوژیکی باعث افزایش قابلیت سلول های ایمنی در جلوگیری از عفونت کروناویروس می شود.

منبع: