آنی غذا: پژوهشگران دریافتند خطر مبتلاشدن به عفونت کووید ۱۹ در میان زنان، و نه مردان، که مولتی ویتامین، ویتامین D، اسید چرب اُمگا ۳ یا پروبیوتیک مصرف می کنند، تا حدودی کمتر است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، پژوهشگران کالج کینگ لندن در انگلستان، داده های ۱.۴ میلیون کاربر از برنامه مطالعه علایم COVID در انگلیس، ایالات متحده و سوئد را تجزیه و تحلیل کردند. شرکت کنندگان به سوالات مربوط به استفاده منظم از مکمل های غذایی پاسخ دادند.
دکتر «کریستینا منی»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «تا زمانی که شواهد بیشتری در مورد نقش مکمل ها به دست بیاوریم، سفارش می نماییم از دستورالعمل های مربوط به استفاده از ویتامین بعنوان قسمتی از یک رژیم غذایی متعادل و سالم پیروی کنید.»
در کمال تعجب پژوهشگران متوجه شدند که فقط زنان از مصرف چهار مکمل مورد بحث بهره می برند.
آنها معتقدند که زنان دارای سیستم ایمنی قوی تر هستند که ممکنست به این معنا باشد که دفاع ایمنی بدنشان بواسطه مصرف مکمل ها تقویت می شود.
به گفته پژوهشگران، «این نتایج جالب است اما به سبب نحوه انجام مطالعه، این داده ها بطور کامل نمی توانند به ما بگویند که مصرف چنین مکمل هایی عامل حفاظتی در مقابل عفونت کووید ۱۹ است.»
محققان پس از بررسی داده ها متوجه شدند که چهار مکمل با کاهش ریسک ابتلاء به کووید ۱۹ از شروع پاندمی کروناویروس مرتبط می باشد.
مصرف پروبیوتیک ها، مولتی ویتامین ها، اسیدهای چرب اُمگا ۳ یا ویتامین D به ترتیب با کاهش ۱۴٪، ۱۳٪، ۱۲٪ و ۹٪ خطر ابتلاء به کووید ۱۹ همراه بود.
مصرف مکمل های ویتامین C، زینک یا سیر با کاهش خطر ابتلاء به این بیماری همراه نبود.
با این حال پژوهشگران تاکید می کنند، بعنوان یک مطالعه مشاهده ای، تحقیقات آنها نمی تواند اثبات قطعی بر این نکته باشد که مصرف مکمل ها خطر کووید ۱۹ را می کاهد.
منبع: anighaza.ir