آنی غذا: مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشكی تهران، در رابطه با تغذیه روزهای كرونائی و نیازهای بدن، نكاتی را متذكر شد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، احمدرضا درستی، با عنوان این مطلب که بین تغذیه و کرونا یک ارتباط دو طرفه وجود دارد، اظهار داشت: کسانی که تغذیه خوبی ندارند و گرفتار سوءتغذیه شده و ایمنی بدن آنها کاهش پیدا کرده است، بیشتر در معرض خطر ابتلاء به کرونا هستند. وی ادامه داد: شستن دست ها و صورت و نوشیدن آب کافی و تغذیه مناسب در دوران کرونا، به سلامت و ایمنی بدن ما کمک می نماید. مدیر گروه تغذیه جامعه دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اشاره کرد: افراد باید بین ۶ تا ۱۱ واحد (هر واحد ۳۰ گرم) در روز از گروه نان و غلات و مواد نشاسته ای مصرف کنند. وی افزود: خوردن سبزی ها و میوه های زمستانی موجب می شود که ویتامین C مورد نیاز بدن تامین شود. درستی با عنوان این مطلب که یکی از عوامل ایمنی در جریان کرونا، کمبود ویتامین D در بدن است، اظهار داشت: قرار دادن ماهی در برنامه غذایی و تابش نور مستقیم آفتاب به بدن می تواند ویتامین D مورد نیاز بدن را تامین کند.
منبع: anighaza.ir