آنی غذا: پژوهشگران در مطالعه ای جدید نقش میكروبیوم های روده را در بیماری كووید ۱۹ و همین طور فواید پروبیوتیك ها را در درمان و پیش گیری از بیماری اثبات كردند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، شواهد تازه حاکی از وجود رابطه بین عفونت کووید ۱۹ و وضعیت میکروبیوم های روده است. این یکی از چندین فاکتور تأثیرگذار بر شدت بیماری است.
با در نظر گرفتن این حقیقت که روده رابطه شدیدی با سیستم ایمنی، وضعیت التهابی و توانایی به چالش کشیدن پاتوژن ها را دارد، میکروبیوم های روده هم می توانند در نتایج ناشی از ویروس تأثیرگذار باشند. از اینرو، پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در جهت کاهش عفونت های تنفسی استفاده می شوند.
میکروبیوم های روده به چندین روش بر انتقال ویروس و روند پیشرفت بیماری تأثیر می گذارند. در همین رابطه، پژوهشگران میکروبیوم های مدفوع ۱۵ بیمار کرونائی را با افراد سالم مقایسه کردند.
محققان دریافتند افزایش میزان میکروارگانیزم های مثبت در روده می تواند بر مقابله با کووید ۱۹ تأثیر داشته باشد.
همچنین مصرف پروبیوتیک ها سبب تنظیم و تعدیل مثبت جامعه باکتریایی در روده ها می شود که همین مسئله می تواند ریسک بیماریهای در رابطه با روده را کم کند.
همچنین میکروبیوم های روده اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه ترشح می کنند که تأثیر سیستمیک بر کل بدن دارد.
از اینرو پژوهشگران معتقدند هماهنگ سازی میکروبیوم های روده با مصرف پروبیوتیک ها می تواند ابزاری برای کمک به بدن در امتداد مقابله با کووید ۱۹ باشد.
منبع: anighaza.ir