انجمن قلب آمریكا اعلام كرد؛ تأثیر فلفل قرمز تند در كاهش مرگ و میرهای قلبی

به گزارش آنی غذا طبق نتایج چهار مطالعه بین المللی، مصرف فلفل قرمز تند ریسك احتمالی مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی را تا ۲۶ درصد می كاهد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، به قول محققان، مصرف فلفل قرمز تند با کاهش ۲۵ درصدی مرگ به هر علتی و کاهش ۲۳ درصدی مرگ های سرطانی مرتبط می باشد.
طبق گزارش مقدماتی انجمن قلب آمریکا، افرادی که فلفل قرمز تند مصرف می کنند عمر طولانی تری دارند و با کاهش قابل توجه ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی یا سرطان مواجهند.
مطالعات قبلی نشان داده اند که مصرف فلفل قرمز تند دارای خواص ضدالتهابی، ضداکسایشی، ضدسرطانی و تنظیم کننده گلوکز خون است. این تأثیرات ناشی از وجود ماده ای معروف به کپسایسین است.
برای تجزیه و تحلیل اثرات فلفل تند بر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی، محققان چهار مطالعه بزرگ را که شامل داده های در ارتباط با مصرف فلفل قرمز شرکت کنندگان بود، بررسی کردند.
گزارشات در ارتباط با بیشتر از ۵۷۰ هزار نفر در کشورهای ایالات متحده، ایتالیا، چین و ایران بود. در مقایسه افرادی که به ندرت فلفل قرمز مصرف می کردند یا اصلاً فلفل مصرف نمی کردند، افرادی که فلفل قرمز مصرف می کردند با نتایج زیر مواجه بودند:
– کاهش ۲۶ درصدی در ارتباط با مرگ و میرهای قلبی عروقی؛
– کاهش ۲۳ درصدی در ارتباط با مرگ و میرهای سرطانی؛ و
– کاهش ۲۵ درصدی در ارتباط با مرگ و میر به هر علت.
«بو ژو»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «ما از ارتباط مصرف منظم فلفل قرمز با کاهش خطر مرگ ناش از بیماری های قلبی و عروقی و سرطان شگفت زده شدیم. این یافته ها تأیید می کند که شاخص های رژیمی نقش مهمی در سلامت عمومی بدن دارند.»
وی در ادامه می افزاید: «هنوز دلیل این مورد معلوم نیست و باید مطالعات بیشتری در جهت تأیید نتایج مقدماتی صورت گیرد.»

منبع: