آنی غذا: جنس اصلی پاركت لمینت از HDF بوده و از چند لایه فشرده دیگر نیز در ساختار آن استفاده شده است.
پارکت لمینت چیست ؟
کلمه لمینت برگرفته از واژه Lamination به معنی متریال ساخته شده از چند لایه مختلف می باشد. درواقع نیز همینطور است لمینت نیز جزء یکی از موارد دکوراسیونی ساختمان است که برای پوشش کف محیط به کار می رود. جالب است بدانید واژه لمینت را در دندانپزشکی نیز استفاده می کنند. این پوشش ساختمانی به پارکت لمینت معروف است . پارکت لمینت نسل جدیدی از کفپوش ها می باشد که با ساختاری مقاوم و باکیفیت، سطح کف ساختمان های اداری، تجاری و مسکونی را پوشش می دهد. جنس اصلی پارکت لمینت از HDF بوده و از چند لایه فشرده دیگر نیز در ساختار آن استفاده شده است. لایه رویی، لایه محافظ بوده و پارکت لمینت را نسبت به خط و خش و بسیاری از موارد دیگر مقاوم می کند.
لایه دوم، لایه طرح آن است که معمولا از طرح های چوب و گاها سنگ استفاده می شود. این طرح های جذاب که طرفداران زیادی نیز دارند فضایی طبیعی را پدید می آورند و فضا را شیک می کنند. لایه زیرین پارکت لمینت یا همان Laminate flooring لایه بالانس بوده و برای توازن و عدم قوس پذیری این کفپوش به کار رفته است. پارکت لمینت ها در ضخامت های ۷ ، ۸ ، ۱۰ و ۱۲ میلیمتر تولید می شوند و شما عزیزان برای خرید پارکت لمینت در برندها و طرح های جذاب و متنوع می توانید به فروشگاه اینترنتی دیجی پالیزی مراجعه کنید همچنین در صورت علاقمندی می توانید از طریق همین سایت اقدام به ثبت سفارش نمائید تا با بهترین قیمت و در سریع ترین زمان محصول خود را تحویل بگیرید.
تاریخچه پارکت لمینت
سال ۱۹۹۷ شرکت بلژیکی Unilin با ایجاد سیستمی کاربردی جهت یکسان و موازی نگه داشتن صفحات لمینت در هنگام نصب، محصولی با عنوان Quick-Step flooring روانه بازار کرد. ایده تولید پارکت لمینت با هدف بر طرف کردن نقصان های پارکت چوبی در دنیا کلید خورد و در ادامه با مقایسه این دو کفپوش و مزیت هایی که پارکت لمینت به همراه داشت صحبت خواهیم کرد. اگر می خواهید کف منزل، محل کار و یا هر محیطی که احساس می کنید زیبایی آن برایتان مهم است را پوشش دهید، پارکت لمینت بهترین گزینه است. برای مشاهده قیمت پارکت لمینت و طرح های متنوع آن می توانید دیجی پالیزی را به عنوان مرجعی معتبر انتخاب کنید.
نصب پارکت لمیت چگونه انجام می شود؟
همانطور که گفتیم و احتمالا می دانید یکی از نقاط قوت لمینت نسبت به کفپوش های چوبی و سنگی، نصب آسان آن است. انواع پارکت لمینت جدید دارای شیارهایی به نام کلیک هستند که نصب آن را بسیار راحت کرده است. در این مطلب قصد داریم نحوه نصب لمینت را در اینجا شرح دهیم تا بعدا با مقایسه با کفپوش در پاراگراف های بعدی، خودتان تفاوت و برتری های هر یک را متوجه شوید. نصب پارکت لمینت در جوامع غربی و حتی برخی کشور های آسیایی جز اموری است که خود صاحب خانه می تواند آن را انجام دهد و صرفا لازم نیست این کار را به نصاب سپرد. البته استفاده از نصاب های حرفه ای این تضمین را می دهد که کفپوش لمینت در کمترین زمان و بهترین کیفیت نصب شود.
قبل از نصب لمینت معمولا لایه هایی از فوم روی سطح قرار می دهند و سپس لمینت ها یکی یکی روی فوم نصب می شوند. این فوم ها کاربرد بالایی دارند. با وجود این مواد، فاصله بین کف و لمینت کمتر شده و بدین ترتیب، میزان جذب رطوبت به حداقل می رسد. دیگر مزیت این فوم ها عایق کردن کف در برابر صدا و حرارت است، خاصیتی که در ساختمان های امروزی بسیار اهمیت دارد. پس از آماده سازی فوم، لمینت ها را در جهت طولی در کنار هم قرار داده و توسط اتصال های کلیک به صورت نر و ماده در هم قفل کنید. دیجی پالیزی با در اختیار داشتن مشاورانی با دانش، بهترین مشاوره جهت خرید و نحوه نصب انواع پارکت لمینت را به مشتریان خود ارائه می دهد. خریدی ارزان و راحت را در کمترین زمان با دیجی پالیزی تجربه کنید.
استاندارد کیفی AC و درجه بندی آن
پارکت لمینت ها از لحاظ کیفیت به درجه های مختلفی تقسیم می شوند. به این درجه بندی استاندارد کیفی AC می گویند. استاندارد کیفی یا استاندارد سایشی میزان دوام لمینت را تعین می کند. مهمترین گام در خرید پارکت لمینت توجه به استاندارد کیفی (سایشی) AC آن است. استاندارد AC به شما این امکان را می دهد که لمینیتی مناسب با فضا و میزان ترددی که دارید انتخاب کنید. در این مطلب سعی کرده ایم با معرفی انواع استاندارد سایشی AC و بیان کاربرد آن، شما را در انتخاب بهترین پارکت لمینت یاری کنیم.
استاندارد AC1 : لمینت های دارای این استاندارد تنها برای محیط های کم ترددی مثل اتاق خواب مناسب اند.
استاندارد AC2 : این نوع پارکت لمینت در محیط هایی با میزان تردد متوسط مانند اتاق نشیمن، غذاخوری و… کاربرد دارد.
استاندارد AC3 : در اماکن نسبتا پر تردد مانند راهرو ها، آشپز خانه و حتی برخی دفاتر اداری قابل استفاده است.
استاندارد AC4 : لمینت های دارای استاندارد کیفی AC4 برای استفاده در محیط های پرتردد مسکونی و اداری گزینه مناسبی است.
استاندارد AC5 : بالاترین سطح استاندارد سایشی است و برای محیط های تجاری، سالن های آمفی تئاتر، سالن های همایش و… استفاده می شود.
انواع پارکت لمینت ایرانی و خارجی از نظر استاندارد کیفی طبقه بندی می شوند. محصولات پارکت لمینت آرتا دارای استانداردهای متفاوتی می باشد تا برای هر محیطی، با قیمتی به صرفه بهترین انتخاب را داشته باشید. علاقمندان می توانند برای مشاهده انواع پارکت لمینت، از سایت فروشگاهی دیجی پالیزی دیدن کرده و محصول مورد نظر خود را با بهترین قیمت خریداری کنند.
تفاوت پارکت لمینت با پارکت چوبی
با دانستن تفاوت های میان این دو کفپوش، با آگاهی کامل تری خرید کنید. از تفاوت های بین لمینت و پارکت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- لمینت دوام و پایداری بیشتری نسبت به پارکت دارد. پارکت نسبت به آب فوق العاده حساس بوده و به سرعت دچار تورم می شود.
- لمینت نصب آسان تری نسبت به پارکت دارد.
- لمینت ها از چند لایه چوب متراکم HDF ساخته شده اند و سطح خارجی آن ها روکشی بوده و طرحی طبیعی از چوب می باشد ولی پارکت از جنس چوب بوده و امکان وجود جانوران در آن بالاست.
- پس از نصب لمینت نیازی به صرف زمان نیست و بلافاصله می توان از آن استفاده کرد این درحالی است که پس از نصب پارکت های چوبی باید تا ۲۴ ساعت از قرار دادن اجسام سنگین بر روی آن خودداری شود تا فرم اصلی خود را حفظ کند.
- قیمت پارکت گران تر از پارکت لمینت است همچنین در صورت خط و خش باید سطح آن مجددا ساب و لاک شود.
برای مشاهده قیمت و خرید پارکت لمینت ارزان ، مجموعه فروشگاهی دیجی پالیزی با اخذ نمایندگی معتبر از برترین برندهای ایرانی و خارجی محصولات متنوعی را با بالاترین کیفیت جمع آوری کرده و در بستری قابل اطمینان و معتبر، به فروش می رساند. اگر پارکت لمینت را به عنوان پوشش کف انتخاب کرده اید، دیجی پالیزی با سابقه فروش و رضایت بالا، همان فروشگاهی است که به دنبال آن هستید.