آنی غذا: مدیر گروه تغذیه بالینی دانشكده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشكی تهران، بر لزوم مصرف میوه و سبزیجات در روزهای كرونا تاكید نمود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، سید علی کشاورز، اظهار داشت: بگفته یکی از بزرگان علم تغذیه دنیا، پدر بیماری هر چه باشد، مادر آن سوءتغذیه است. وی با عنوان این مطلب که یکی از ارکان سلامتی انسان تغذیه است، اضافه کرد: افرادی که کم خون هستند بیشتر در معرض ابتلاء به کرونا قرار می گیرند. کشاورز اظهار داشت: از آنجائیکه انواع ویتامین ها در سبزی ها و میوه ها وجود دارد در نتیجه سبزی ها و میوه ها، معجون سلامتی هستند. ثابت شده است که شکر و قندهای ساده نقش بسیاری در تضعیف سیستم ایمنی بدن دارند در نتیجه در دوران کرونا تا جایی که می توانیم باید مصرف قند و شکر را حذف و یا محدود نماییم. وی افزود: قرقره کردن آب نمک در روز می تواند برای ضدعفونی دهان و گلو بسیار مفید و مؤثر باشد و خطر ابتلاء به بیماری را کم می کند. مدیر گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار داشت: پختن کامل غذا بسیاری از آلودگی های میکروبی و سموم میکروبی را از بین می برد.
منبع: آنی غذا