به گزارش آنی غذا رئیس انجمن تغذیه ایران، اظهار داشت: افرادی كه در بحران كرونا گرفتار افسردگی و اضطراب شده اند، بهتر است عصرها شیر نیمه گرم بنوشند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، تصریح کرد: برای ارتقا سیستم ایمنی بدن باید از مواد غذایی که دارای یکسری ویتامین های محلول در چربی شامل ویتامین A، B، E استفاده نمود. همینطور استفاده از ویتامین A و B به تبعیت از رژیم غذایی متنوع که بیشتر از ۸۵ درصد مواد معدنی را تأمین می کند، اثرگذار است.
وی اظهار داشت: برای آن دسته از هموطنان که با کمبود ویتامین D مواجهند، سفارش می شود این ویتامین به صورت مکمل مصرف شود.
میرزای رزاز افزود: ویتامین D به صورت معمول و به صورت روزانه ۱۰۰۰ واحدی و به صورت هفتگی یا دو هفته یکبار ۵۰ هزار واحدی مصرف می شود که باید از راه داروخانه ها تهیه شود. اما در روزهای کرونا مصرف ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ واحدی ویتامین D کافی است.
وی در مورد سایر ریز مغذی ها شامل زینک و سلنیوم، اظهار داشت: این ریز مغذی ها در همه غذاها یافت می شود. سفارش سازمان بهداشت جهانی این است که ویتامین C را از راه غذا و سبزیجات در روزهای کرونا استفاده نمود.
منبع: anighaza.ir