آنی غذا: رئیس انجمن تغذیه ایران، نسبت به تبعات كاهش سرانه مصرف شیر و مواد لبنی در كشور هشدار داد.
جلال الدین میرزای رزاز، در گفتگو با خبرنگار مهر، به صدمه های ناشی از مصرف پایین شیر و لبنیات در کشور اشاره نمود و اظهار داشت: مهم ترین عارضه کمبود مصرف لبنیات، مبتلا شدن به پوکی استخوان است.
وی با بیان اینکه سرانه مصرف شیر و مواد لبنی در ایران حدود ۶۵ تا ۷۰ لیتر است، اضافه کرد: این سرانه در کشورهای توسعه یافته حدود ۲۰۰ لیتر است که نشان داده است مصرف لبنیات در کشورمان مطلوب نمی باشد.
میرزای رزاز، خواص مفید شیر و لبنیات را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: مصرف شیرهایی که حداکثر ۳ درصد چربی دارند، عامل مهمی در پیشگیری افراد از مبتلا شدن به انواع بیماری ها تلقی می شود.
رئیس انجمن تغذیه ایران، با اشاره به شیوع ویروس کرونا، مصرف مواد لبنی را برای تقویت سیستم ایمنی بدن مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: مهم ترین راهکار مقابله با بیماری های ویروسی و عفونی، تقویت سیستم ایمنی بدن است که در این بین، نقش لبنیات را نمی توان منکر شد.
وی اظهار داشت: محصولات لبنی که در کارخانجات صنایع غذایی کشور تهیه و تولید می شود، کاملا مطمئن و سلامت است. بنابراین، سفارش ما به هموطنان، استفاده از محصولات لبنی پاستوریزه و استرلیزه است.
منبع: آنی غذا