به گزارش آنی غذا به قول یك متخصص ویروس شناسی، حتی اگر غذایی توسط فرد مبتلا به كووید۱۹ آماده شود، ریسك مبتلا شدن به عفونت وجود ندارد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، «پائولا كنون» استاد میكروبیولوژی مولكولی دانشگاه كالیفرنیا جنوبی، در اینباره می گوید: از آنجایی كه در آشپزخانه رستوران ها پروتكل های بهداشتی رعایت می شود، ازاین رو این اماكن می توانند یكی از ایمن ترین جاها در زمان انتشار كرونا ویروس باشند.
وی عنوان می كند حتی اگر در بدترین حالت، یك سرآشپز بیمار در حال آماده سازی پیتزا یا برگر، سرفه كند، خیلی ناراحت كننده نیست چونكه كرونا ویروس جدید با گرما از بین می رود و نابود می شود.
وی تاكید می كند بهتر است پس از سفارش غذا و دریافت آن، برای اطمینان بیشتر مجدداً غذا را گرم نمائید.
اگر بازهم نگران هستید، غذا را روز قبل خریداری نموده و در یخچال یا فریزر نگهداری نموده و روز بعد مصرف نمائید چونكه مرور زمان همانند گرما باعث نابودی كرونا ویروس جدید می شود.