آنی غذا: نتایج اخیر تحقیقات نشان می دهد مكمل روغن ماهی تا حدودی سبب كاهش ریسك بیماری قلبی می شود اما تاثیری در كاهش خطر مبتلاشدن به سرطان ندارد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، دكتر «لی هوپر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایست آنجلیا انگلستان، در این زمینه می گوید: «در حقیقت مردانی كه مكمل دارویی مصرف كرده بودند با افزایش بسیار كم خطر ابتلاء به سرطان پروستات مواجه گشتند.»
وی در ادامه می افزاید: «در مجموع اگر ما چندین سال مكمل اُمگا ۳ مصرف نماییم، ریسك ابتلاء مان به بیماری قلبی خیلی كم كاسته می شود، اما ریسك ابتلاء به برخی سرطان ها تا میزان بسیار كمی افزایش خواهد داشت. در حقیقت میزان تأثیر كلی آن بر سلامت حداقل است.»
به گفته پژوهشگران، حفظ سبك زندگی سالم با رژیم غذایی مناسب، انجام منظم ورزش های هوازی و الگوی خواب خوب می تواند تأثر بیشتری در مقایسه با روغن ماهی در پیش گیری از سرطان داشته باشد.
طبق گزارش تیم تحقیقاتی هوپر، مقادیر خیلی كم اُمگا ۳ برای داشتن سلامت خوب موردنیاز است و آن مقدار هم در مواد خوراكی نظیر مغزیجات آجیلی، دانه ها و ماهی های چرب نظیر سالمون یافت می شود.
محققان این مطالعه، داده های مربوط به ۴۷ آزمایش در مورد تأثیر مصرف امگا ۳ بر سرطان و همین طور داده های مربوط به ۸۶ مطالعه متمركز بر وقایع در رابطه با بیماری قلبی را بررسی كردند. در مجموع این مطالعه شامل بیش از ۱۰۰ هزار نفر بود.
تیم تحقیق دریافت مصرف مكمل اُمگا ۳ تا حدودی سبب كاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی می شود اما خطر سرطان پروستات را هم تا حدی بالا می برد. پژوهشگران همین طور تاكید می كنند هم فواید و هم مضرات مكمل روغن ماهی بسیار كوچك است.
روغن ماهی یك ماده غذایی بسیار مغذی است كه سرشار از پروتئین و انرژی و همین طور ریزمغذی های نظیر سلنیوم، ید، ویتامین D و كلسیم است.
منبع: آنی غذا