آنی غذا: راهنمای تغدیه ای برای مقابله با بیماری های تنفسی در میادین میوه و تره بار قابل دسترسی است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، استفاده مقادیر كافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن و تنوع مصرف ۶ گروه اصلی مواد غذایی با اولویت استفاده از میوه ها بمنظور افزایش سطح ایمنی بدن، مورد تاكید است و در این میان، مصرف محصولات حاوی ویتامین C از جایگاه ویژه ای برخوردارست. بر طبق این گزارش، انواع میوه ها و سبزی های حاوی ویتامین C شامل سبزی های برگ سبز مانند سبزی خوردن، انواع كلم، گل كلم، گوجه فرنگی، انواع جوانه، مركبات (لیموتُرش، لیموشیرین، پرتقال، نارنگی و نارنج)، كیوی، پیاز و شلغم است. انواع سبزی ها و میوه های زرد و نارنجی مانند هویج، كدو حلوایی، موز و مركبات كه دارای ویتامین E هستند، در تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر اند، ضمن اینكه سبزی ها و میوه های تازه و خشك شده، حاوی روی و آهن و سبزی های برگ سبز و میوه ها، حاوی ویتامین B هستند كه سیستم ایمنی بدن را تقویت می كنند. همین طور در صورت عفونت و بروز تب، رژیم غذایی حاوی پتاسیم شامل انواع میوه مانند موز، آلو، زردآلو، طالبی، كیوی و پرتقال و محصولات فرنگی مشتمل بر اسفناج، جعفری، لوبیا، سبوس گندم، هویج، كدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی سفارش می شود. تهیه انواع میوه و سبزیجات و صیفی جات تازه همچون محصولات متنوع و مختلفی كه در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیش گیری از بیماری های تنفسی می توانند مؤثر باشند و مصرف آنها از طرف مراجع معتبر بهداشتی سفارش شده است، با كیفیت مطلوب و با قیمت مناسب كه اختلاف آن با میانگین قیمت های سطح شهر به ۴۰ درصد می رسد، در میادین میوه و تره بار امكان پذیر است.
منبع: آنی غذا