محققان عنوان می كنند؛ گردو برای سلامت باكتری های روده و قلب مفیدست

آنی غذا: طبق نتایج مطالعه اخیر، مصرف روزانه گردو سبب تكثیر باكتری های خوب روده می شود و به اصلاح بعضی از شاخصهای پرخطر بیماری قلبی نیز كمك می نماید.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در مطالعه خود به بررسی وضعیت تغذیه و سلامت ۴۲ شركت كننده در رده سنی ۳۰ تا ۶۵ سال پرداختند.
قبل از مطالعه، شركت كنندگان به مدت دو هفته تحت رژیم غذایی غربی قرار گرفتند كه مملو از چربی های اشباع شده بود. پس از دو هفته، شركت كنندگان به سه گروه تقسیم شدند. به مدت ۶ هفته در رژیم غذایی تمامی آنها گردو یا روغن های گیاهی جایگزین چربی اشباع شده بود.
سپس نمونه مدفوع شركت كنندگان ۷۲ ساعت پیش از اختتام رژیم غذایی غربی و همین طور رژیم غذایی تحت مطالعه جمع آوری شد.
محققان دریافتند در گروهی كه گردو مصرف كرده بودند باكتری های مفید روده همچون Roseburia، Eubacteria eligens و Lachnospiraceae بمراتب بیشتر بود.
باكتری Roseburia از لایه درونی روده حفاظت می كند، میزان بیشتر Eubacteria eligens سبب بهبود فشارخون می شود و میزان بالاتر Lachnospiraceae با كاهش فشارخون، كلسترول غیرHDL و كلسترول كل مرتبط می باشد.
نتایج مطالعه جدید نشان میدهد تغییر در میكروبیوم های روده برای سلامت قلب مفیدست كه ناشی از خوردن گردو است.
گردو سرشار از اسیدهای چرب، تركیبات بیواكتیو و فیبر است كه بسیار برای سلامت باكتری های روده خوب است.
شركت كنندگان در گروه رژیم غذایی گردو روزانه حدود ۵۰ تا ۱۰۰ گرم گردو مصرف می كردند.

منبع: