به گزارش آنی غذا به قول محققان، آبمیوه های ۱۰۰ درصد طبیعی هم می توانند ریسك دیابت نوع۲ را بالا برند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، طبق مطالعه جدید محققان دانشگاه هاروارد میزان قند موجود در نوشیدنی های طبیعی هم می تواند ریسك مبتلا شدن به دیابت نوع۲ را افزایش دهد.
مطالعه اخیر نشان داده است علاوه بر نوشابه های رژیمی كه حاوی قند مصنوعی هستند، مصرف قند طبیعی هم خطر دیابت نوع۲ را كاهش نمی دهد.
به گفته محققان دانشگاه هاروارد، جایگزین كردن یك وعده نوشیدنی حاوی قند با قهوه یا چای می تواند خطر مبتلا شدن به دیابت نوع۲ را دو تا ۱۰ درصد كم كند.
در این مطالعه، داده های سه مطالعه مختلف در طول ۲۲ تا ۲۶ سال پیش بررسی گردید كه بیشتر از ۱۹۲ هزار شركت كننده داشت.
محققان در بررسی این مطالعات، میزان مصرف نوشیدنی های حاوی قند و تاثیرات شان را بر ریسك مبتلا شدن به دیابت ارزیابی كردند.
نتایج محققان نشان داد حتی افزودن قند طبیعی به كاهش ریسك مبتلا شدن به دیابت نوع۲ كمك نمی نماید. از اینرو محققان سفارش می كنند با وجودیكه آبمیوه های طبیعی حاوی مواد مغذی زیادی هستند اما باید به اندازه مصرف شوند.