به گزارش آنی غذا لازم است افراد دیابتی به رژیم غذایی و ورزش روزانه شان توجه كنند تا بتوانند میزان گلوكز خون شان را تحت كنترل داشته باشند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، افراد دیابتی علاوه بر مصرف دارو باید میان وعده مناسبی هم انتخاب نمایند چونكه اغلب میان وعده ها حاوی چربی های ناسالم بوده و میزان كالری زیادی دارند. میوه ها حاوی گلوكز بوده و امكان دارد گزینه مناسبی نباشند. اما مغزیجات آجیلی گزینه مناسبی محسوب می شوند. مغزیجات آجیلی حاوی كربوهیدرات كمتری بوده و سرشار از پروتئین و فیبر هستند. آنها حاوی مقادیر زیاد چربی های سودمند بوده و باعث تحریك رشد سلولی شده و از اعضای بدن محافظت می نمایند. مغزیجات سرشار از آنتی اكسیدان ها، كاروتنوئیدها و فیتوسترول ها و مملو از ویتامین های همچون ویتامین E، فولات، و تیامین هستند. همینطور منبع خوب مواد معدنی نظیر منیزیم و پتاسیم هستند. مغزیجات با ایجاد حس سیری از اضافه وزن پیشگیری می كنند از اینرو برای افراد مبتلا به دیابت یا در آستانه مبتلا شدن به دیابت بسیار مفید هستند. اما محققان سفارش می كنند از مصرف مغزیجات شور اجتناب شود. در ادامه به مغزیجات مناسب برای افراد دیابتی اشاره می شود. بادام بادام به كنترل میزان قند خون و كاهش خطر مبتلا شدن به بیماری قلبی كمك می نماید. همینطور میزان كلسترول بد را هم می كاهد. بادام سرشار از چربی های سالم مونواشباع نشده، فیبر، پروتئین و مواد مغذی مهم می باشد. آنتی اكسیدان های موجود در بادام از سلول ها در مقابل صدمه اكسایشی محافظت می نمایند. منبع خوب منیزیم هستند كه برای افراد مبتلا به سندروم متابولیك و دیابت نوع۲ مفید می باشد. گردو گردو كالری زیادی دارد اما تاثیر نامناسبی بر وزن بدن ندارد. در حقیقت مصرف منظم گردو باعث بهبود نسبت كلسترول HDL به LDL می شود بدون آنكه تاثیر منفی بر تركیب بدن داشته باشد. همینطور ریسك مبتلا شدن به دیابت را می كاهد. بادام هندی مملو از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اكسیدان هاست. می تواند باعث كاهش كلسترول بد بدن شده و در نتیجه خطر بیماری قلبی را كم كند. همینطور می تواند فشارخون را كم كند. بادام هندی نه باعث كاهش میزان قندخون و نه باعث افزایش آن می شود. پسته پسته مملو از فیبر و چربی های سالم می باشد. می تواند تری گلیسیریدها را كاهش داده و سلامت قلب را تقویت نماید. پسته همینطور دارای شاخص گلوكز پایین است كه باعث كاهش میزان قندخون می شود. همینطور منبع خوب چربی های سالم، فیبر، پروتئین، آنتی اكسیدان ها و سایر مواد مغذی نظیر ویتامین B6 و پتاسیم است. بادام زمینی بادام زمینی سرشار از پروتئین و فیبر است. به تنظیم وزن و كاهش خطر بیماری قلبی كمك می نماید. به علاوه به كنترل میزان قندخون هم كمك می نماید. بادام زمینی دارای شاخص گلوكز پایینی است و حاوی میزان كم كربوهیدرات و میزان بالا پروتئین، چربی و فیبر است.