یافته محققان اسپانیایی؛ پوست دانه قهوه سرشار از آنتی اكسیدان و فیبر است

آنی غذا: یك مطالعه جدید نشان داده است پوست دانه قهوه كه معمولا آنرا دور می ریزند مملو از آنتی اكسیدان و فیبر است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه گرانادا اسپانیا دریافتند كه میزان آنتی اكسیدان در پوست قهوه ای و نقره ای دانه قهوه بسیار بالاست.

پوست نقره ای قهوه یكی از لایه های محافظ دانه قهوه است كه در هنگام بو دادن دانه قهوه برداشته می شود و معمولاً این بخش از دانه قهوه روانه زباله می شود.

محققان در تحقیقات خود متوجه شدند، پوست نقره ای و قهوه ای قهوه مملو از فیبر و فنول است كه خواص آنتی اكسیدانی و ضدمیكروبی آن ۵۰۰ برابر ویتامین C است.

این بخش از دانه قهوه همین طور حاوی میزان بالای ملانویدین است كه در زمان بودادن قهوه تولید شده و به قهوه رنگ قهوه ای می دهد.

این در حالی است كه خواص بیولوژیكی ملانویدین ها به سبب طیف وسیعی از كاربردهای عملی، مانند جلوگیری از رشد پاتوژن های مضر در محصولات غذایی، مهار می شود.

محققان امیدوارند كه یافته های آنها به تولیدكنندگان مواد غذایی كمك نماید تا روشی جهت استفاده از محصولات جانبی قهوه بیابند.

منبع: