به گزارش آنی غذا محققان پی بردند مصرف روزانه ۱۵۰ گرم بلوبری به كاهش ریسك بیماری قلبی-عروقی كمك می نماید.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، محققان دانشگاه ایست آنجلیا انگلستان در تحقیقی به بررسی تاثیرات مصرف روزانه بلوبری در ۱۳۸ فرد چاق و دارای اضافه وزن مبتلا به سندروم متابولیك پرداختند. این افراد در رده سنی ۵۰ تا ۷۵ سال قرار داشتند. «آدین كاسیدی» سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: مطالعات قبلی نشان داده اند كه افرادی كه به صورت مرتب بلوبری مصرف می كنند، با كاهش ریسك مبتلا شدن به مشكلاتی نظیر دیابت نوع۲ و بیماری قلبی عروقی مواجهند. ایشان در ادامه می افزاید: بلوبری حاوی مقادیر بالا تركیبات طبیعی موسوم به آنتوسیانین ها است، فلاوونوئیدهای كه مسئول رنگ قرمز و آبی در میوه ها هستند. تیم تحقیق دریافت مصرف روزانه ۱۵۰ گرم بلوبری ریسك بیماری قلبی عروقی را بین ۱۲ تا ۱۵ درصد می كاهد. به قول محققان، پیام ساده و قابل توجه این تحقیق این است كه مصرف روزانه یك فنجان بلوبری (۱۵۰ گرم) باعث بهبود سلامت قلب و عروق می شود. محققان همینطور دریافتند مصرف روزانه نصف فنجان بلوبری (۷۵ گرم) دارای چنین فایده ای نبود.
محققان انگلیسی پی بردند؛ مصرف روزانه بلوبری ریسك بیماری قلبی را می كاهد
