آنی غذا: طبق نتایج یك مطالعه جدید، محدودكردن زمان خوردن می تواند سبب افزایش كنترل گلوكز خون شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، تیم تحقیق در این مطالعه به ارزیابی تأثیرات “صرف غذا در زمان محدود” (TRE ) در مورد ۱۵ مرد در مدت یك هفته پرداخت. «لئونی هیلبورن»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مردانی كه در معرض ریسك بالا ابتلاء به دیابت نوع۲ بودند، مدت زمان مصرف غذایشان به ۹ ساعت در روز محدود شد.» واكنش گلوكز خون به یك وعده غذایی استاندارد در هر روز ارزیابی می شد. محققان دریافتند TRE سبب بهبود كنترل گلوكز شد. هیلبورن در ادامه می افزاید: «نتایج بیان كننده آن است كه تنظیم مدت زمان، و نه نوع تغذیه، می تواند سبب بهبود كنترل گلوكز شود. ما در این مطالعه شاهد میزان كمی كاهش وزن بودیم كه امكان دارد عامل سهیم در نتایج باشد.» در این مطالعه، شركت كنندگان باید رژیم غذایی عادی شأن را بین ساعات ۹.۳۰ بامداد تا ۷.۳۰ عصر می خوردند. آنها در این مدت متوجه شدند كه میزان مقاومت گلوكز خون در حالت ناشتا به شكل قابل توجهی بهبود یافت. درحالیكه این نتایج اولیه برای كنترل گلوكز خون امیدبخش بودند، اما محققان بر انجام مطالعه ای بزرگ تر در مدتی طولانی تر به منظور ارزیابی كارآمدی این الگوی غذایی تاكید دارند.
منبع: آنی غذا