به گزارش آنی غذا در فصل بهار باید به تلطیف غذا پرداخت و تلطیف كردن غذا به مفهوم مصرف غذاهایی كه خون را رقیق می كنند یا مصرف كمتر غذا نیست.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، نكته قابل اهمیت این است كه غذاهایی كه خون رقیق در بدن تولید می كنند، اغلب طبع گرم دارند و مصرف غذاهای با طبع گرم در این فصل مناسب نمی باشد، بلكه باید غذاهای غلیظ و با طبع سرد مصرف شود تا هیجان و رقت اخلاط و مواد را تعدیل كند.
گرسنگی سبب تحریك بیشتر اخلاط می شود. پس كم كردن مقدار غذا هم در بهار صحیح نیست. ازاین رو باید خوراكی هایی مثل میوه ها و سبزیجات بیشتر خورده شود كه هر چند از لحاظ مقدار زیاد است اما كالری كمی دارند.
در واقع با مصرف مقدار زیاد غذا با ارزش غذایی و كالری كم، باید دستگاه گوارش را فریب داد و سرگرم كرد تا خیال كند كه غذای زیادی مصرف شده ولی در واقع مواد زیادی وارد عروق نشود و به هیجان اخلاط و مواد نیفزاید.
بنابر اعلام پایگاه جامع آموزش و فرهنگسازی سلامت وزارت بهداشت، ازاین رو باید به طبیعت فرصت داد كه مواد اضافه را آماده كرده و از بدن دفع كند. مصرف خوراكی های لطیف مثل گوشت پرندگان و تخم مرغ آب پز عسلی و نوشیدن شربت های خنك مثل شربت غوره، انار و سكنجبین در این فصل سفارش می شود.