آنی غذا: بر طبق مطالعات انجام شده، مصرف سه یا چهار عدد تخم مرغ در هفته، خطر مبتلاشدن به مرگ زودرس و بیماری های قلبی را بیشتر می كند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از سی ان ان، مطالعات اخیر نشان می دهد، كسانی كه در هفته سه یا چهار عدد تخم مرغ مصرف می كنند، خطر ابتلاء به بیماری های قلبی و مرگ زودرس در آنها نسبت به كسانی كه كم تر استفاده می نمایند، بیشتر است.پژوهشگران آمریكایی طی یك دوره ۶ ماهه، با بررسی ۲۹ هزار نفر از افرادی كه در هفته سه یا چهار تخم مرغ مصرف می كردند شمار افرادی كه به این علت گرفتار عارضه های مختلف شده اند را منتشر نمودند.بر این اساس، ۵ هزار و ۴۰۰ نفر گرفتار حوادث قلبی و عروقی، بیشتر از هزار و ۳۰۰ نفر سكته مغزی، نزدیك به هزار و ۹۰۰ نفر به نارسایی قلبی و بیشتر از ۶ هزار نفر بر اثر دلیلهای مختلف جان خودرا از دست داده اند.یافته نشان می دهد، مصرف روزانه نصف یك تخم مرغ، ۱.۱ درصد خطر بیمارهای مربوط به كلسترول و ۱.۹ درصد خطر مرگ زودرس را بیشتر می كند.به علاوه مصرف روزانه ۳۰۰ میلی گرم كلسترول كه زرده تخم مرغ یكی از اصلی ترین منابع آن است، احتمال ابتلاء به بیمارهای قلبی را ۳.۲ درصد و احتمال مرگ زودرس را ۴.۴ درصد بالا می برد.البته بگفته محققان تخم مرغ یك منبع غذایی مغذی و ضروری برای بدن است و نباید از مصرف آن غافل شد و تنها باید در مصرف آن تعادل را رعایت كرد.