آنی غذا: نخود سبز منبع قوی ویتامین K، منگنز، تیامین، مس، ویتامین C، فسفر، و فولات است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، نخود سبز دارای فواید متعددی است كه بهتر است در رژیم غذایی گنجانده شود.تقویت سیستم ایمنی بدننخود سبز مملو از آنتی اكسیدان های است كه می تواند به جلوگیری از واكنش های بدن كه امكان دارد منجر به بیماری شود كمك نماید. همین طور نخود سبز حاوی آهن، كلسیم، روی، مس و منگنز است كه می تواند به بهبود سیستم ایمنی كمك نماید.بهبود روند هضممیزان بالا فیبر موجود در نخود سبز می تواند به روند تسهیل هضم غذا كمك نماید. فیبر با افزایش حجم مدفوع، به تسهیل حركت روده كمك می نماید. از اینرو محققان سفارش می كنند نخود سبز را به سالاد و غذایتان بگنجانید چراكه می تواند با یبوست روبرو شود.بهبود سلامت قلبنخود سبز به خاطر داشتن میزان بالا فیبر نامحلول می تواند به از بین بردن ریسك بیماری قلبی و سكته كمك نماید.كاهش وزننخود سبز حاوی میزان كم چربی و كالری است. میزان بالا فیبر موجود در آن، نقش مهمی در كمك به كاهش وزن دارد. نخود با كمك به ایجاد حس سیری سبب دوری شما از زیاده روی در خوردن می شود.بهبود سلامت چشمنخود سبز حاوی مقدار زیاد رنگدانه كاروتنوئید موسوم به “لوتئین” است. لوتئین به كاهش ریسك دژنراسیون ماكولا یا از بین رفتن بینایی در سن پیری كمك می نماید. از اینرو با مصرف منظم نخود سبز می توانید قوه بینایی تان را سالم حفظ كنید.مقابله با التهابنخود سبز سرشار از مواد مغذی شامل ویتامین B6، ویتامین C و فولات (اسید فولیك) برای حفظ سلامت پوست است. این مواد مغذی به كاهش التهاب و لطمه ناشی از رادیكال های آزاد كمك كرده و با حفظ ذخایر طبیعی كلاژن و پروتئین های الاستین پوست، سبب سفتی آن شده و از افتادگی پوست جلوگیری می كند. به علاوه به سبب وجود اسیدهای فنولیك و فلاوانول ها دارای خاصیت ضداكسایشی و ضدالتهابی است.بهبود سلامت استخوان هانخود سبز سرشار از ویتامین K است كه می تواند به حفظ كلسیم درون استخوان ها كمك نماید. از اینرو سبب افزایش تراكم مواد معدنی استخوان ها می شود.تنظیم میزان كلسترولنخود سبز مملو از نیاسین بوده كه می تواند به كاهش تولید تری گلیسیریدها كمك نماید. همین طور سبب افزایش كلسترول خوب HDL و كاهش كلسترول بد LDL می شود.