آنی غذا: یك متخصص تغذیه با اشاره به اینكه چیپس و اسنك های پف شده به سبب داشتن مقدار زیادی مواد افزودنی نباید بیش از اندازه مصرف شود، اظهار داشت: این گونه مواد سبب لطمه به كبد، قلب و جریان خون میگردد.
سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار مهر، درباب استفاده برخی كارخانه از ذرات دامی در تولید فرآورده های غذایی اظهار داشت: استفاده از هرگونه آلودگی و ماده فراتر از استاندارهای تعیین شده مغایر با قانون است. این متخصص تغذیه با اشاره به اینكه چیپس و اسنك های پف شده یا غلات حجیم شده به سبب داشتن مقدار زیادی مواد افزودنی نباید بیش از اندازه مصرف شود، عنوان كرد: چونكه استفاده از این گونه مواد كبد، قلب و جریان خون را تحت تاثیر قرار می دهد و سبب بیماری مختلف همچون فشار خون میگردد. مظهری با اشاره به اینكه استفاده از تنقلاتی همچون چیپس و اسنك های پف شده نباید مبنای تغذیه قرار گیرد، اشاره كرد: این دسته از خوراكی ها حاوی مواد افزودنی و نمك های فراوان اند و استفاده زیاد از آنها سلامت بدن را به خطر می اندازد. مظهری گفت: استفاده بی رویه از تنقلاتی كه دارای رنگ های خوراكی، نمك و مواد افزودنی اند بعنوان ماده ای سمی برای بدن و اندام های داخلی محسوب می شوند و باید از مصرف زیاد آن پرهیز كرد. وی با اشاره بر بیماری های ناشی از رنگ های خوراكی و نمك ها اشاره كرد: نمك های فراوان موجود در چیپس و اسنك های پف شده زمینه سرطان، فشار خون، لطمه به چشم، قلب و كلیه را احداث خواهدنمود. مظهری با اشاره به اینكه استفاده از مواد غیر مجاز سلامت مردم را به خطر می اندازد، اشاره كرد: مراجع ذی صلاح باید این گونه موارد را پیگیری و با آن برخورد كنند. وی اشاره كرد: برخی افراد سودجو به سبب عدم كنترل نهادهای مربوط و برای سودجویی سبب آزار به سلامت عمومی جامعه می شوند.