به گزارش آنی غذا پژوهشگران می گویند مصرف لوبیا قرمز منجر به كاهش اضافه وزن، كاهش خطر بیماری ها و حملات قلبی و بهبود عملكرد دستگاه گوارش می گردد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر لوبیا قرمز مدت طولانی تری به شما احساس سیری می دهد چونكه فیبرهای حل شدنی دارد. پروتئین هم به شما احساس سیری می دهد و ازاین رو به كاهش وزن كمك می نماید. پژوهش ها نشان داده است كسانی كه لوبیا قرمز بیشتری مصرف می كنند اضافه وزن كمتری دارند.لوبیا قرمز سرشار از اسید آمینه است كه در ساخت پروتئین نقش دارد. پروتئین به ساختار سلول ها و تنظیم آنها كمك می نماید و در كاركرد بافت ها و اندام ها نقش دارد. بررسی اطلاعات ژنتیكی دی ان ای نشان داده است كه پروتئین به شكل گیری ملكول های تازه هم كمك می نماید.لوبیا قرمز به سلامت دستگاه گوارش كمك می نماید و فعالیت روده ها را منظم می كند چونكه میزان خوبی فیبر رژیمی دارد. همینطور سلامت روده را با بهبود كاركرد انسدادی بالا می برد و میزان باكتری های سالم كه از بیماری های روده پیشگیری می كنند را بالا می برد.بر اساس پژوهش ها مصرف روزانه لوبیا قرمز خطر سكته، حمله قلبی و دیگر بیماری های قلبی عروقی را می كاهد. نوع خاصی از فیبر رژیمی كه در لوبیا قرمز هست هم كلسترول بد LDL را كاهش و كلسترول خوب HDL را زیاد می كند.