به گزارش آنی غذا محققان و متخصصان در مورد مصرف برخی مواد خوراكی و نوشیدنی كه می تواند در پوسیدگی دندان ها نقش داشته باشد اخطار می دهند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، به قول كارشناسان انجمن دندان آمریكا، پاك كردن برخی مواد غذایی از دندان ها بسیار دشوار است و مصرف مداوم آنها می تواند باعث كرم خوردگی شود.
انجمن دندان آمریكا اجتناب از مصرف مواد خوراكی زیر را سفارش می كند:
– آب نبات های سفت: این ماده خوراكی مملو از قند بوده و می تواند باعث بروز مشكلات دندانی نظیر شكستن دندان شود.
– یخ: جویدن یخ می تواند به مینای دندان اسیب رسانده یا باعث ترك خوردگی دندان شود.
– مواد خوراكی چسبناك: می توانند بواسطه باقی ماندن طولانی بر روی سطح دندان بیشتر از سایر مواد خوراكی به دندان ها اسیب برسانند.
– تنقلات سفت و محكم: غالبا این مواد خوراكی سرشار از نشاسته بوده و می توانند با چسبیدن به دندان ها منجر به پوسیدگی شوند.
– نوشابه های گازدار: این نوشابه ها اسیدی بوده و از اینرو می توانند برای دندان ها مضر باشند.
– نوشیدنی های الكلی: منجر به دهیدراته شدن و خشكی دهان می شوند. مصرف الكل می تواند باعث كاهش بزاق دهان شود.
– نوشیدنی های ورزشی: این نوشابه ها هم عموما مملو از قند هستند.