آنی غذا: مطالعه جدید نشان داده است تركیب موجود در چای سبز می تواند با اثرات منفی ناشی از رژیم غذایی غربی نظیر اضافه وزن، دیابت نوع۲، و عملكرد ضعیف مغز روبرو شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، رژیم غذایی غربی مملو از گوشت های قرمز و فرآوری شده، چربی های اشباع شده، قند تصفیه شده، و كربوهیدرات های تصفیه شده است و حاوی مقادیر كم میوه، سبزیجات، غلات كامل، غذاهای دریایی و گوشت مرغ است.
محققان دانشگاه A&F شمال غرب چین دریافتند عصاره چای سبز موسوم به epigallocatechin gallate (EGCG) سبب كاهش مبتلاشدن به مقاومت انسولین، چاقی و اختلالات حافظه در گروه موش های تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب و پرقند شد.
در حقیقت Gallated catchin (GC) موجود در چای سبز از راه فعالیت در بخشی از سیستم گوارش، سبب كاهش میزان گلوكز خون و مانع از جذب گلوكز عادی در بافت ها میگردد. به عبارت دیگر، این عملكرد به جلوگیری از دیابت نوع ۲ و چاقی كمك می نماید.
به گفته «ژوبو لیو»، سرپرست تیم تحقیق، «نوشیدن چای سبز می تواند جایگزین مناسبی برای دارو در مقابله با چاقی، مقاومت انسولین و اختلال حافظه باشد.»
محققان در مطالعه بعدی به بررسی این یافته ها بر روی انسان ها خواهند پرداخت.