آنی غذا: به قول محققان، رژیم غذایی پرچرب دوره حاملگی امكان دارد خطر سرطان سینه را در چندین نسل افزایش دهد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، محققان دانشگاه جرج تاون واشنگتن دی سی دریافتند تغذیه موش های آبستن با رژیم غذایی پرچرب كه چربی آن ناشی از روغن ذرت بود منجر به تغییرات ژنتیكی شد كه در نهایت به شكل قابل توجهی باعث افزایش صدمه پذیری در مقابل سرطان سینه در سه نسل از موش ها شد.
«لنا هیلاكوی كلارك»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این باور وجود دارد كه فاكتورهای محیطی و سبك زندگی نظیر رژیم غذایی، نقش مهمی در افزایش خطر سرطان سینه در انسان دارند و ما از مدلهای انسانی برای افشای مكانیسم های بیولوژیكی مسئول افزایش ریسك در زنان و نسل زنان پس از آنها استفاده كردیم.»
مطالعه جدید نشان داد شماری از تغییرات ژنتیكی در نخستین و سومین نسل موش های تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب در طول بارداری، همچون چندین ژن در رابطه با افزایش خطر سرطان سینه، افزایش مقاومت به درمان سرطان، تشخیص ضعیف سرطان و اختلال در ایمنی ضدسرطان در زنان اتفاق می افتد.
به گفته هیلاكوی كلارك، «مطالعات نشان داده اند كه زنان آبستن چربی بیشتری در مقایسه با زنان غیرباردار مصرف می كنند و این افزایش میزان چربی بین نخستین و دومین سه ماهه حاملگی اتفاق می افتد.»