آنی غذا: مدیركل غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: طرح پایلوت غنی سازی آرد نانوایی ها با ویتامین D، بزودی اجرا می گردد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، وحید مفید، با اشاره به اینكه غنی سازی آرد با اسید فولیك و آهن در گذشته اجرا شده است، اظهار نمود: طبق بررسی های انجام شده خیلی از افراد در كشور با كمبود ویتامین D هم مواجهند و غنی سازی مواد غذایی از برنامه های وزارت بهداشت است كه با همكاری سازمان بهداشت جهانی و یونیسف انجام می گردد.وی اضافه كرد: غنی سازی ویتامین D در مواد غذایی حامل مانند روغن، آرد و شیر مطرح است، چنانچه در سال های گذشته شیر مدارس با ویتامین D غنی سازی می شد و الان هم بعضی از كارخانجات بزرگ تولید لبنیات، محصولات خویش را با این ویتامین غنی سازی می كنند.مدیركل غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینكه سه كارخانه تولید روغن، محصولات تولیدی خویش را با ویتامین D غنی سازی می كنند، عنوان كرد: البته این برداشت كه استفاده بیشتر از این روغن ها ویتامین D مورد نیاز بدن را تامین می كند، اشتباه است و مردم باید در میزان مصرف روغن دقت كنند.وی با اشاره به انتخاب آرد بعنوان یكی از حامل های اصلی غنی سازی با ویتامین D، عنوان كرد: این طرح در مرحله آزمایشی قرار داشته و بزودی مرحله آزمایشی در استان منتخب پیاده سازی می گردد.به گفته مفید، سازمان غذا و دارو برپایه طرحی با وزارت كشاروزی پایش میزان فلزات سنگین گندم از قبیل سرب، آرسنیك و كادمیم را در دستور كار دارد. همینطور بناست سموم گندم هایی كه در داخل كشت می شود، اندازه گیری و پایش شود.