آنی غذا: به قول محققان، رژیم غذایی گیاهی شامل میوه، سبزیجات، مغزیجات آجیلی، حبوبات و دانه ها می تواند به كاهش دیابت نوع۲ كمك نماید.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه لندن، رژیم غذایی گیاهی علاوه بر بهبود سلامت بدن، باعث كاهش فاكتورهای پرخطر مبتلا شدن به دیابت نوع۲ و بیماری های قلبی می گردد.
در این مطالعه، محققان وضعیت ۴۳۳ فرد را كه در اواسط دهه ۵۰ سال زندگی شان بودند بررسی كردند. نتایج مطالعه آشكار ساخت كیفیت زندگی، از هر دو لحاظ جسمی و احساسی، به شكل قابل توجهی بهبود یافت و علائم افسردگی نظیر دردهای عصبی هم در افراد پس از پیروی از رژیم غذایی گیاهی بهبود قابل توجهی داشت.
محققان مصرف سیب زمینی شیرین را به افراد دیابتی سفارش می كنند. سیب زمینی شیرین در مقایسه با سیب زمینی سفید فیبر بیشتری دارد. افراد مبتلا به دیابت نوع۲ می توانند با مصرف این نوع سیب زمینی میزان قندخون شان را كنترل كنند.
مصرف غلات كامل نظیر جودوسر، برنج قهوه ای و گندم برای افراد مبتلا به دیابت مفید است چراكه سرشار از فیبر محلول بوده و هضم شان بطول می انجامد.
سبزیجات به رنگ سبز تیره نظیر كلم بروكلی، اسفناج، كلم و انواع سبزی های دیگر هم مملو از فیبر و منیزیم هستند كه به تنظیم میزان قندخون كمك كرده و می توانند روند جذب گلوكز را كُند نمایند.