آنی غذا: طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، دوز مصرف روزانه پیشنهادی مصرف سلنیوم ۷۰-۶۰ میكروگرم است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، سلنیوم نقش مهمی در تنظیم تیروئید، تقویت تستوسترون، بهبود عملكرد سیستم ایمنی و حفظ سلامت پوست ایفاء می كند. در ادامه به مواد خوراكی سرشار از سلنیوم اشاره می گردد.
جو دوسر: شروع روز با مصرف جو دوسر نه تنها احساس سیری بلندمدت بوجود می آورد و مصرف فیبر را بالا می برد بلكه سلنیوم بدن را هم تامین می كند. هر ۱۰۰ گرم جو دوسر حاوی ۳۴ میكروگرم سلنیوم است.
پنیر: خوردن ۱۰۰ گرم پنیر می تواند حدود ۱۹ میكروگرم سلنیوم بدن را تامین كند.
قارچ: قارچ نه تنها سرشار از زینك (روی)، ویتامین های B كمپلكس و پتاسیم است، بلكه به افزایش میزان مصرف سلنیوم هم كمك می نماید. مصرف هر ۱۰۰ گرم قارچ ۱۱.۵ میكروگرم سلنیوم بدن را تامین می كند.
سالمون: اسیدهای چرب اُمگا-۳ تنها ماده مغذی موجود در این ماهی نیست. خوردن ۱۰۰ گرم سالمون می تواند ۳۸ میكروگرم سلنیوم بدن را تامین كند.
مرغ: خوردن هر ۱۰۰ گرم مرغ با تامین حدود ۲۴.۵ میكروگرم سلنیوم همراه می باشد.
تخم مرغ: تخم مرغ پخته بهترین شیوه مصرف پروتئین است. تخم مرغ غنی از سایر مواد مغذی دیگر هم هست. خوردن هر ۱۰۰ گرم تخم مرغ پخته تامین كننده ۳۰.۸ میكروگرم سلنیوم بدن است.
تخم آفتابگردان: این ماده خوراكی نه تنها سرشار از اسیدهای چرب مونواشباع نشده و پلی اشباع نشده است، بلكه ۱۰۰ گرم آن ۷۸ میكروگرم سلنیوم دارد.