آنی غذا: محققان عنوان می كنند خوردن پنیر باعث افزایش كلسترول نمی گردد و حتی از سلامت قلب هم محافظت می كند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، محققان دانشگاه دوبلین ایرلند با مطالعه مردان میانسال و دارای اضافه وزن دریافتند پنیر برای كلسترول بد نیست و حتی پنیر پرچرب می تواند از قلب محافظت كند.
در جدیدترین مطالعه، محققان دریافته اند خوردن پنیر چدار پرچرب توسط افراد میانسال دارای اضافه وزن باعث كاهش بیشتر كلسترول در مقایسه با افرادی شد كه پنیر كم چرب یا كره خورده بودند.
در طول این مطالعه، شركت كنندگان مقادیر قابل توجهی پنیر چدار پرچرب به مدت ۶ هفته متوالی مصرف كردند و محققان به این نتیجه رسیدند كه محتوای پنیر، یعنی نحوه ترتیب بندی پروتئین و كلسیم در پنیر چرب، آن را در مقایسه با سایر لبنیات گزینه بهتری برای كلسترول می كند.
«اما فینی»، سرپرست تیم تحقیق، با مطالعه ۱۶۴ فرد ایرلندی دریافت كه شركت كنندگانی كه در رژیم غذایی شان پنیر چدار ایرلندی پرچرب گنجانده بودند، و تنها ۵۵ میلی لیتر شیر در روز مصرف می كردند دچار اضافه وزن نشدند.
در مقابل، هم میزان كلسترول كل و هم میزان كلسترول بد شركت كنندگان كاهش یافته بود.