آنی غذا: پانكراس یا لوزالمعده نقش اساسی در فرایند هضم ایفاء می كند و در پشت معده در حفره شكمی واقع شده است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، لوزالمعده در تنظیم قندخون نقش مهمی دارد. از اینرو حفظ سلامت آن برای عملكرد موثر سایر اعضای بدن ضروری می باشد.
ممكن است لوزالمعده به علت مشكلاتی نظیر سنگ صفرا یا دیابت به خوبی عمل نكند. از اینرو باید به تغذیه درست برای حفظ سلامت لوزالمعده توجه گردد. در ادامه به برخی مواد خوراكی مهم برای حفظ سلامت این عضو مهم بدن اشاره می گردد.
سیر: سیر حاوی مواد مغذی سودمندی نظیر سولفور، اُلیگوساكاریدها، فلاونوئیدها و سلنیوم است كه همگی برای بافت لوزالمعده خوب هستند. از اینرو مصرف این ماده غذایی سفارش می گردد.
گیلاس: این میوه خوشمزه برای حفظ سلامت لوزالمعده ضروری می باشد. گیلاس سرشار از آنتی اكسیدان و POH است كه می توانند به مقابله با سرطان لوزالمعده كمك كنند.
سبزیجات چلیپایی: كلم بروكلی سرشار از فلاوونوئیدهای آپی ژنین و لوتئولین است كه می تواند مانع از تشكیل سلول سرطان لوزالمعده شود. برای حفظ سلامت لوزالمعده مصرف گل كلم و كلم پیچ هم بسیار سفارش می گردد.
سیب زمینی شیرین: این ماده خوراكی باعث تقویت عملكرد لوزالمعده شده و احتمال مبتلا شدن به سرطان لوزالمعده را می كاهد. به طورطبیعی حاوی آنتی اكسیدان است كه برای لوزالمعده مفید می باشد.
پیاز: سرشار از فلاوونوئیدهای است كه تركیبات ضدسرطانی هستند. سولفور موجود در پیاز می تواند به حفظ سلامت لوزالمعده كمك نماید.
پونه كوهی: حاوی تركیب ضد هیپرگلیسمی (ضدافزایش قندخون) است كه در مقابله با سلول های سرطان لوزالمعده موثر است.
زردچوبه: التهاب در لوزالمعده با استفاده از زردچوبه قابل كاهش است. می تواند به تحریك تولید انسولین و كاهش قندخون كمك نماید.