آنی غذا: نتایج یك تحقیق جدید نشان داده است خوردن بالغ بر سه تخته شكلات در ماه می تواند ریسك نارسایی قلبی را كم كند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، گروهی از دانشمندان دانشكده پزشكی آیسان آمریكا دریافته اند خوردن سه تخته شكلات در ماه منجر به كاهش ۱۳ درصدی ریسك نارسایی قلبی می گردد. اما باید توجه گردد كه خوردن بیش از حد شكلات می تواند خطرناك باشد چراكه خوردن روزانه شكلات ریسك نارسایی قلبی را تا ۱۷ درصد بالا می برد. محققان می گویند تركیبات طبیعی موجود در كاكائو موسوم به فلاوونوئیدها باعث تقویت سلامت عروق خونی شده و به كاهش التهاب كمك می نماید. «چایاكریت كریتاناوونگ»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره عنوان می كند: «من معتقدم شكلات منبع رژیمی مهم فلاوونوئیدهاست كه با كاهش التهاب و افزایش كلسترول خوب مرتبط می باشد. فلاوونوئیدها می توانند باعث افزایش اكسید نیتریك شوند، گازی كه در عروق خونی پخش شده و به جریان خون كمك می نماید.» همینطور وی عنوان می كند مصرف متعادل شكلات برای سلامت خوب است چراكه شكلات سرشار از چربی های اشباع شده است. این مطالعه شامل بررسی ۵ تحقیق با بیش از ۵۷۵ هزار نفر بود. با این وجود محققان بر انجام تحقیقات بیشتر برای تایید این نتیجه تاكید دارند. در مطالعات قبلی، رابطه آشكار بین مصرف شكلات تلخ و كاهش ریسك بیماری های قلبی-عروقی به اثبات رسیده است. محققان در این مطالعه در لوكزامبورگ پی برده بودند افرادی كه ۱۰۰ گرم شكلات (معادل یك تخته) در روز مصرف می كنند شاهد كاهش مقاومت انسولین و بهبود عملكرد آنزیم های كبدی بودند. حساسیت انسولین فاكتور پرخطر اثبات شده در مورد بیماری قلبی-عروقی است. محققان عنوان می كنند مواد خوراكی سرشار از فیتوشیمیایی ها همچون شكلات تلخ به میزان متعادل می توانند خواص زیادی برای قلب داشته باشد.