آنی غذا: مطالعه بیش از ۳۵۰۰ بیمار مبتلا به پسوریازیس در فرانسه نشان داده است هرچقدر رژیم غذایی این بیماران سالم تر باشد، شدت علائم شان كمتر خواهد بود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، محققان فرانسوی عنوان می كنند هرچقدر رژیم غذایی یك بیمار مبتلا به پسوریازیس، معروف به بیماری پوستی صدف، به رژیم غذایی مدیترانه ای نزدیك تر باشد، شدت علائم بیماری اش كمتر خواهد بود.
محققان فرانسوی اذعان می كنند كه این مسئله بدون توجه به چاق بودن یا چاق نبودن بیمار، صحیح است.
رژیم غذایی مدیترانه ای سرشار از میوه، سبزیجات، غلات كامل سبوس دار، ماهی، روغن زیتون و مغزیجات آجیلی است و میزان مصرف گوشت قرمز، لبنیات و الكل در آن كم است.
حال تحقیق جدید این نظریه را تقویت می كند كه رژیم غذایی امكان دارد به مقابله با اختلالات سیستم ایمنی نظیر بیماری پسوریازیس كمك نماید.
به گفته محققان، اگر این یافته در مطالعات بعدی به تایید برسد می تواند منجر به تغییر قابل توجهی در شیوه كنترل بیماری پسوریازیس شود.
محققان تاكید می كنند رژیم غذایی مدیترانه ای با تاثیر در كاهش التهاب دارای تاثیرات مستقیم بر سیستم ایمنی لنفوئیدی یا میكروبیوم های روده انسان است.
رژیم غذایی مدیترانه ای سرشار از ویتامین های A، D، E، فولات و اسیدهای چرب امگا۳ است كه همگی دارای خواص ضدالتهابی هستند.
در مقابل، رژیم غذایی غربی دارای وضعیت ناسالم و التهاب زا در بدن است.