آنی غذا: ماهی بعنوان یك غذای دریایی بسیار برای سلامت جسم و مغز لازم و ضروری می باشد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، ماهی همچون سالم ترین مواد غذایی است كه سرشار از مواد مغذی مهم نظیر پروتئین و ویتامین D است. همینطور این غذای دریایی بهترین منبع اسیدهای چرب امگا۳ است. در ادامه به بعضی از فواید خوردن ماهی اشاره می گردد.
كاهش مبتلا شدن به بیماری قلبی
طبق نتایج مطالعات اخیر، مصرف ماهی با كاهش ریسك بیماری كُشنده بیماری قلبی عروق كرونر مرتبط می باشد. ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ است كه از قلب محافظت كرده، باعث كاهش التهاب شده و از مبتلا شدن به بیماری های مزمن پیشگیری می كند.
منبع غنی ویتامین D
ویتامین D برای جذب كلسیم برای سلامت و رشد استخوان مفید می باشد. طبق اعلام موسسات ملی سلامت، ماهی سرشار از ویتامین D است. از اینرو یكی از بهترین منابع رژیمی برای این ماده مغذی ضروی تلقی می گردد.
بهبود قوه بینایی
ماهی از بهترین منابع اسیدهای چرب امگا۳ است. مغز و چشم های ما به شدت نیازمند اسیدهای چرب امگا۳ برای حفظ سلامت و عملكردشان هستند. به قول محققان، اسیدهای چرب امگا۳ برای بهبود قوه بینایی وسلامت چشم مفید هستند.
مقابله با افسردگی
ماهی برای سلامت روان هم مفید می باشد. بر اساس گزارش محققان، روغن ماهی می تواند در كنار مصرف داروی ضدافسردگی به بهبود علائم افسردگی كمك نماید.
از بین بردن آكنه ها
ماهی می تواند به تسكن علائم آكنه در پوست كمك نماید. به قول محققان، روغن ماهی برای پاكسازی پوست افراد مبتلا به آكنه خفیف تا شدید مفید است.
افزایش متابولیسم
اسیدهای چرب امگا۳ موجود در ماهی دارای تاثیر مثبت بر متابولیسم هستند. به قول محققان، چربی سالم باعث افزایش سرعت متابولیسم و همینطور اكسایش چربی در زنان مسن می گردد.
كاهش علائم قبل از یائسگی
به گفته محققان مصرف ماهی می تواند به كاهش علائم قبل از یائسگی در زنان كمك نماید. زمانیكه زنان میزان مصرف اسیدهای چرب امگا۳ خویش را كه در ماهی به وفور یافت می شود، بالا برند می توانند بر تداخل علائم پیش یائسگی در زندگی روزمره شان فائق ایند.